Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten evighet

Får jag prata med dig
Ännu en stund
Det känns som
Vi inte är klara
Vi hann igenom
Så lite
Och ändå
Hann vi täcka allt

Får jag prata med dig
En liten stund till
En ynka evighet bara
Kanske skulle räcka
För att nå ännu lite
Närmare det där
Som vi söker efter
I djupet inom oss




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-31 21:23



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Fin!
2018-06-01

  SatansSon VIP
djup text om det som pågår mellan oss människor. aldrig blir man klar. alltid finns det nåt mer att säga.
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Leonina