Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saKnad

 

 

 

Jag vill hålla en droppe av morgon intill

sluta ljuset varmt i mina armar

Sjunga en lovsång av dagens timmar

Att i skymningen  mig den förbarmar.

 

Ty nattens vila som i sig är en lisa

Och som förebådar morgonens stunder

Har givit sitt av vankel och tårar

Till den gräns, att jag nästan går under.

 

Så jag samlar tårarna till livets notbok

Och jag sjunger ur hjärtat var stund

Att den som fattas mig hjärtansdjupt

Blir nära mitt var sekund.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-31 20:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
helt underbart rört så nära intill.
2018-06-01

  catharina.jerbo VIP
du allra vackraste poet, som du skriver!! <3
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP