Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

ingen av oss märkte
när exakt vi slutade prata

tystnaden mellan oss
var en mur det inte gick
att ta sig varken igenom eller över

och egentligen var det väl
bara så enkelt
att det inte fanns mer att säga




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-01 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP