Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobba hårt

börja från botten
det finns bara en väg
och det är uppåt

inte gynnad av lotten
det finns ingen genväg
bara att gå framåt

bara ett liv
men du kan ta om
om du har gått fel

hitta ett driv
hinder går du genom
var till din fördel

ibland är det svårt
du får bjuda till
så mycket du tål

du måste jobba hårt
om du vill
uppnå dina mål




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-01 00:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Smög det sig månne in ett Lundell-citat?
Inget ont i det. Tvärtom.

Jag tror dock inte på det där strebertänkandet. Det hör hemma i moderatkretsar.
Karriärismen är ingenting för mig.
2018-06-01

  Språk, hjärna!
Bra!
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP