Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratis plastämbare II

det tycks finnas få saker
som får så fart på människor
som om det delas ut gratis plastämbare nånstans –

en idé –
tänk om de 50 första som köper min diktsamling
för, säg 15 €, ungefär 150 kronor,
skulle få ett plastämbare på köpet?

det kunde bli ett boksläpp
vars like sällan har skådats...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-01 00:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett begränsat antal köpare av Ugglas tredje album fick en bonusplatta på köpet.
Den innehöll titellåten plus ett spår som hette "Yeah, Why Not?"
Troligen ett samlarobjekt i dagens läge.
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP