Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland klokuggla :)


slår hjärtat gladare
det händer när jag ser
en människa som inte enbart är en låt
från en lånad fiol
utan bär på ett sjungande ljus

då känslan åter tror
kärlek i hjärtat bor
och daggdroppetåren klar
rinner utefter rutan

den vill jag aldrig vara utan


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-31 22:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
grrrrrrrrrrrr spindelben en snara runt halsen och en kniv mellan revbenen
2021-08-05

  Yrre VIP
Så fint detta!
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP