Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


unchangeable

 

och när du samtidigt lägger dina händer på mina knän, höfter och fötter. i all detta renas jag. gråten kommer ändå. kommer i sjok. hulkandes osnyggt.

du var ju för fan den. den. och ändå aldrig. som visste jag det från start. och ändå föll jag. föll hårt i sten, i chimär, i sank, i solparasollers bländande skugga. och du, du är snygg och jag gillar och blinkar, vi vet att det är ett spel. men aldrig med dig. jag kunde inte spelet. jag föll. schack matt.

så är jag bara en bonde för dig. den man flyttar först.

och när du samtidigt stänger mig ute. smutsar mig. bekräftar min ovärdighet. oduglighet. är jag inte mer än det.

tusen förlåt räcker inte. inte för någon av oss längre.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-01 00:32



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Så BRA skrivet! Tack! Du är en fantastisk författare med en alldeles egen och underbar stil <3
2018-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
så bra, så starkt -
det hela!
2018-06-01

    ej medlem längre
Du får inte lyssna på det inuti. Det som vill skyffla dig under jordens alla lager. Det här är fantastiskt bra skrivet.
2018-06-01

  Yrre VIP
Oj, stark text, älskar hur du målar bilder och känslor med starka ord!
2018-06-01

    ej medlem längre
En "vågad" text som surfar på den erotiska vågen vilken växer till en tsunami i ordet 'bonde'. Det kallar jag - - vågat.
2018-06-01

  lodjuret/seglare VIP
Ibland vet jag som läsare av texter om texten är påhitt eller utdrag ur en känslosam dagbok, dröm, önsketänkande eller som en blandning av lek och allvar. Ibland är läsning som en surrealistisk tavla, bara utan ramar.
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP