Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orolighet för växter!


Förankrade växter!

Öppnar fönstret än mer, då luften i allmänhet står still,även om det är lite öppet, en liten glipa! Innanför fönstret , på fönsterbrädan står några växter!
Kanske inte så märkvärdigt, tänker kanske du!?
Men sanningen är att de är späda, de är små!
Och jag hör hur vinden viner litegrann, när luften i rummet äntligen slutat att stå stilla!
Tänker på växterna!
Kommer de att klara vinddraget?
De klarar det med bravur, trots att jag hör hur de av kylan skakar!
Vad håller de förankrade? De är jordade så...
Men min oroliga tanke blir ändå orolig för deras bästa(Att de skall blåsa omkull)
Så jag stänger fönstret litegrann, luften i rummet har som sagt kommit igång!




Bunden vers av Mim
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-01 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim