Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var i känslan..


Jag växte upp med känslan
att inte vara mänsklig
ni vet
utan glädje utan sorg
eller behov av att bli älskad
jag kände mig som apan
i sin bur så väldresserad

Men det var bara en känsla

Min familj var kärleksfull
och allt omkring var frodigt
ensamheten stor ändå
och håller i sig än
ledde mig i tomhet
med väggar runt omkring
jag bankade och skrek
men ingen hörde på

Men det var bara en känsla

Övergiven utan svar
på livets stora frågor
ensam växte jag och växer än i dag

Men det är bara en känsla

Jag frågade mig själv
varför finns jag
jag kommer ju aldrig dit
där inre trygghet finns
nej inte jag
nej inte jag

Men det är bara en känsla

Stolt och tacksam
över allt jag hämtat och fått

Men det är bara en känsla




Fri vers av innakarin
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-01 04:33



Bookmark and Share


  innakarin
Ärligt kluvet och osäkert Glad
2018-06-04

  Fulbergarn
kluvet på nått vis, men igenkännande på nått vis
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin