Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan Slow!

Läste om en klocka som hette Slow, den gick inte långsammare än en vanlig klocka, även om den hade en Lugnare design!
Lugnare, för den var en blandning mellan rund och fyrkantig, ett lugnt intryck helt enkelt var det som den gav! Men den kostade skjortan, kostade ganska lagom, för den som hade råd!




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger
Publicerad 2018-06-01 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim