Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat finns i mitten av kroppen


Älskar dig mest
mitt i historien
du berättar.

En bit från en osäker inledning,
långt från det oroväckande slutet.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-01 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP