Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när dårskap når

 

 

med ögon som klöv

nattens efterbörd

ser vi

det oansenliga

ljuset gro

och vaggande växa

 

i gryningen anas

i brännpunkten  mellan

våra blickar

en glimrande glöd

 

 

 ännu i vardande 

anad bara

uppenbaras

ur glödbädden

en flämtande låga

värmer dig och mig

med ögons

obevekliga ord

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-01 12:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Svårsjungen stat, men det blir nog gott med bakläxan fram.
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg