Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsången

Och nu ska livet gunga
när sommaren är ung
och alla tycks så fria
av hjärtat bara sjung!
Och festerna kan börja
och gänget kommer då
och uteliv så roligt
vem kan det bättre få...
Och låt varenda unge
i laget vara me´...
Och släpp det dystra tunga
då lär man under se!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-01 12:07



Bookmark and Share


  limerick VIP
Klokt och livsbejakande!
2018-06-30

    ADI Nehlin
Härligt, härligt!
2018-06-27

  Ezmeralda VIP
Härligt med gemenskap!
Kram!
2018-06-25

  Solstrale VIP
Den passade perfekt till melodin, och uppskattas stort! :)
2018-06-03

  lodjuret/seglare VIP
Gick att sjunga, finstämt...
2018-06-01

  ULJO
Finstämt
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt