Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bli frisk


det rasslar i bråten

det är som
att bli född på nytt
när värken släpper

åt helvete
med dåligt humör
vilafilosofi

man tar i grejet
styrkan finns där
egenvärdet
kommer tillbaka

enkla grejer
som att disken
blir inte stående
dammsugarn
sjunger ikapp
med motorsågen

och sängkläderna
är ständigt friska

för en del
blir man
jobbig

ok
det är
deras problem




Fri vers av tom boreland
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-01 12:17

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat och igenkännande.
2018-06-02

  överlevaren VIP
Kraftfull dikt om att vara sin egen och inte begränsad av sjukdom eller värk.
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland