Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Saknad

skratt som inte är glädjefyllt

skratt där inget leende

syns i ögonen

det finns ingen värme

i dom glädjelösa ögonen

själen syns verka 

bunden av sorg

jagad av minnen

från det förflutna

ett trasigt hjärta

bär ånyo på

ångest och blödande ärr

jag håller masken

så ingen ska se

och kanske förstå

hur jag ensam

länge burit min börda

av alla dessa svåra minnen

från en tid

för mycket länge sedan

 

anits 1 juni 2018

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-01 16:13



Bookmark and Share


  Niliboy
De svarta stråken pockar på, men S: Johannes av Korset var också drabbad. Han led å tvivlade i många år! Kanske en tröst!
2018-06-02

  Bibbi VIP
Önskar Dig helande inifrån och ut.
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP