Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Änglakören

jag ligger alldeles stilla

blundar

det är så tyst

borde gå att somna

klockan är över midnatt

jag har legat här i sängen

ett par timmar snart

känner mig klar vaken

trots att jag var så trött

trodde jag skulle somna

innan jag krupit ner i sängen

dragit täcket om mig

men det går inte

saknar dig

din hand som smeker min kind

får mig att bli lugn

den handen finns inte längre

jag trycker min hand mot mitt hjärta

tycker mig höra några toner

tonerna blir högre och högre

jag ser ett ljus

det är änglakören

som sänder sina toner

som en hälsning från dig

som nu inte vandrar

här på jorden

utan finns där uppe i himlen

sänder en hälsning

till mig genom ängla körens

vackra toner

 

anits 1 juni 2018

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-01 16:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart tröstande...
2018-06-16

  Eva Helene VIP
Vackert och trösterikt!
2018-06-06

  aol
Så vemodsvackert att höra änglar sjunga i ditt minne över en älskad saknad,
2018-06-01

  Bibbi VIP
Höga Visan 8:3
2018-06-01

  morgonstjärna VIP
sorgset vackert om en älskad make du saknar. så vackert
du formulerat dina ord.
en skönsång brusar fram


2018-06-01

  Niliboy
Fint talar änglarna å är oftast till glädje för den som finner dem.
2018-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Fina blomster!
2018-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Arne Imsen berättade att han vid ett tillfälle hörde änglasång.
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP