Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Jesaja 30:15 "Genom stillhet och förtröstan varden I starka."


Stillhet och förtröstan.


Skulle önska

dela med mig


av denna Pärla

i Guds Ord som


så många gånger

burit mig genom


de trånga passagen

i livet då ångest


och prövningar

velat gastkrama

nästan till döds




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-01 19:34



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fina ord till tröst och kraft!
2019-02-03

  Ninananonia VIP
Just så .. fint
2018-06-08

  Ninananonia VIP
Just då ...fint
2018-06-08

  Minkki VIP
vilken vacker tanke att dela med sig ord som bär. Välformulerat. Tack Bibbi!
2018-06-06

  Eva Helene VIP
Fint, dessa ord har också tröstat och hjälpt mig flera gånger.
2018-06-06

  mare VIP
Tack, sanningens
budskap bär!
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP