Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen haiku pga skratt

 

 

de där människorna

som odlar inom hårda gränser

 

skrattar de någonsin

åt morötter på rymmen

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-01 21:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
morötterna på rymmen pricken över i.
2018-06-06

  DavidM VIP
Kraftfullt och kärnfullt, säkra strofer som ger tydlig känsla.
2018-06-03

  Per Rydberg
Ja det kan man undra. Läckert!
2018-06-02

  lila fjäderblomman VIP
du sätter lättsamt fingret på en allvarlig sak - gillas :)
2018-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Eller bananer i pyjamas.
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP