Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn

Älskade barn
Starka känslor
Du får gråta

Älskade barn
Min kärlek du har
Du ska växa med mig

Älskade barn
Med öppna armar
Ska alltid förlåta

Älskade barn
Intill mitt bröst
Du är trygg här

Älskade barn
Pappa är här nu
Jag älskar dig




Bunden vers av Lidde
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-02 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde