Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dagar

alla nycklar
jag inte minns vart de går

alla människor
som inte lämnar några spår

alla dagar
när ingen frågar mig hur jag mår

ni blir bara fler och fler
och år läggs till år




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-02 01:16



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Oj, starkt!
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP