Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVINNOR


Är det våra läppars stelhet
eller våra tunna röster
som gör att ingen hör oss
och vad gör man
när alla ropar
"vad viskar hon om"

Våra arma röster
Vad gör vi nu
andas djupt med magen
för att meditera bort
vår vilja
Säg inte för mycket och håll dig ren
och bli inte sen
Du kvinna
vad har du att vinna








Bunden vers av innakarin
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-02 06:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin