Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa dagar är det så



Kraven på renhet och säkerhetsföreskrifter har gjort vårt samhälle till
ett fängelse eller ett enda stort sjukhus.
Ibland kan det kännas att livet i Sverige är som att vara intagen på en psykiatrisk
avdelning på livstid. Utan adekvat hjälp
Det ska vara sterilt och snyggt överallt
Vi får böta om vi tappar en lapp
Vi blir fastspända om vi skriker för högt eller på annat sätt visar
att vi är missnöjda. Eller trängda




Övriga genrer (Drama/Dialog) av innakarin
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-02 06:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Faktiskt vissa dagar är det så och lite smuts har väl ingen dött av
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin