Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lördagmorron


morronvovvning

när morrondimman lyfter
från nyslagna fält
där vita bollar
konserverar sommar
för vintern

vi följer Gärdesvägen
upp mot skogen
förbi betet
med sina bruna kor

förbi Everts
in under
grönskans tak

du rycker i kopplet
där man
matar vildsvinen

skogen öppnar sig
vi ser över dalen

vi tittar på varandra
här är inte så högt
som på åsen
men ändå
rätt lika




Fri vers av tom boreland
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-02 07:44

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Naturskönt...härlig läsning!
2018-06-09

  anits VIP
Så fint målar du dina ord till en vacker tavla för mig som läser.
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland