Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Guds välsignelse! Efter Bön!

Min Välsignelse, borde jag kanske skriva!?
Innan jag somnade, bara en liten stund innan, så fanns det en fluga i rummet! Den vägrade att ge sig iväg från mig, lite komiskt kan man kanske säga, att den vägrade att lämna min sida! Den surrade, ganska störande faktiskt! Inte bara det, när jag var på väg, att somna så flög den nästan in i min mun, la så täcket över munnen och hoppades på att få sova, men icke, Var vid min sida igen, denna gången sökte den sig till mitt öra, och då påmindes jag...
Jag hade ju glömt att be min sedvanliga aftonbön!
Den där jag ber, att Gud skyddar mig ifrån ondo, och att jag får sova Gott!
Efter bönen märkte jag inte av flugan, kanske på grund av att jag var på väg in i sömnens land? Men det höll sig ändå i hela natten. Ingen fluga som störde mig, ingen fluga vid min sida! :)




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-02 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim