Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar strålar


Bidar min tid
solen värmer
allt har sin tid
jag gör min
till en resa
ett pusselsamlande

Era vanor
konventioner
traditioner
går mig förbi
När jag passerar
en solstråle
fångar jag den en stund
lägger den till den tidigare insamlade
materian

Går sedan vidare
nästa steg
som ny
bara för att
den lilla strålen
gjorde en viss skillnad
i mitt seende
kännande
min upplevelse








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-02 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP