Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryska festen

Gröna mattor

Runda Bollar

Folkligt jubel

Viftande flaggor

Eufori

Festen kan börja




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-02 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP