Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonart

du kan inte
spela bara på de vita tangenterna
hela tiden




Bunden vers (Annat versmått) av Tomas Karlsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-02 10:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ebony and ivory live together in perfect harmony..."
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP