Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte som alla andra

när jag var barn
tyckte jag inte att det var så kul
att inte vara som alla andra

nu, när jag är vuxen
är jag jävligt glad
att jag inte är som alla andra




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-02 10:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tyckte redan som barn att det var kul.
Trotset blev en hobby.
2018-06-02

  Språk, hjärna!
Det jämnar ut sig!
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP