Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rambo

När Rambo, badvakten
såg mig
med de crawltag
jag snappat upp
av mer vana simmare
skrattade han nästan på sig
innan han förbarmade sig.

Han gav mig en superlektion
i benspark -
och jag vet att han inte ger upp
om mig
- såvida jag inte ger upp själv-
när jag övat upp benstyrkan
visar han mig armtagen, också

Själv simmar han som en delfin.





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-02 16:16



Bookmark and Share


  Rise Little One
Snart simmar du också som en delfin!
2018-06-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftigt! Vilken klämmig badvakt.
2018-06-04

  ULJO
Simkunnighet är A och O
2018-06-03

  lila fjäderblomman VIP
Gratis simlektion är inte fy skam
2018-06-02

  Kungskobran VIP
Hej och hå
kämpa på
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP