Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


en stilla nåd att bedja

 

Jag förstår att det inte hjälper. Sitta stilla och stirra på en skärm. Jag förstår att jag är destruktiv. Knarkar musik och sätter livet på paus.

Hon skälver när du ringer, håller hårt på sin stolthet. Det ristar till på huden av förväntan där sommaren stått på vänt. Hon har ännu ett öppet hjärta. En hunger och en stilla sorg i en osund blandning.

Jag lägger mig i gräset och låter vindarna smeka håret. Pelargonerna är omplanterade efter rådjurens framfart och cavan ligger på kylning. Idag reser jag i mitt inre. Idag omger jag mig av lättjefullhet. Idag blandas ljuset med kimröken.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-02 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har en fantastisk förmåga att hitta bilder som känns och ett språk som riktigt bränns.
2018-06-04

  Nils-Robert
Väl skrivna rader om hur vi alla ibland kämpar med tillvarons kaotiska tillstånd.
2018-06-03

  Blomma-Stjärna VIP
en kamp att erövra sig själv
med kärleken i minne

fäster mig vid "reser i mitt inre" "omger mig av lättjefullhet"
2018-06-03

  Spik
Sån fantastiskt kamp!
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP