Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är pissdålig på att svara på all er vackra respons och dito dikter. Det skall bli ändring på det. Håller på med medicinfifflande nu, så det är lite struligt. Tack för att ni står ut med mig. Kyss & Hyss! <3


Kommunistens Klasskrig

 

 

 

 

 

Med ister som klister

Runt vrister som brister

Av rakknivens lister

Snuskar du dig fram

Som ett luder i frack

 

 

 

Stackars lilla dig

Du har ingen Bentley

Du går inte på Lundsberg

Du är bara en rik parveny

Som får ligga med kotlettfrillor

 

 

 

Jag äskar tystnad, jävla äckel!

Jag kräver att ni tätar era svalg

Och öppnar plånböcker och skrev

För Herren G-d, Mammon

Och pröjsar Börsens inträdesavgift

 

 

 

Så länge det finns hat finns det hopp

Det fräser svavel ur min andedräkt

Jag skall tatuera er med radioaktiva tårar

Plundra er på ert smutsigt blåa blod

Och bada i rikedomens fördärv

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-02 17:05



Bookmark and Share


    glitterflicka
Sörj inte
Organisera er
2018-06-26

  Viksten
Klassklyftorna växer oavsett vilken
regering vi väljer
Bruna fötter marscherar
Snart tar de över
Historien upprepas

2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP