Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet inte vilka som lever i mörkret så varför inte tända ett ljus till alla du känner.


jag skulle göra allt för ....

Jag skulle göra allt för att känna ljuset i mitt ansikte igen
även om jag måste ta mig upp på ett berg

Jag skulle vilja se hur värden ser ut i ljuset
även om det betyder att jag måste jaga solen runt jorden.

Jag skulle göra allt för att se en solnedgång igen
även om det betyder att jag kommer gå i mörkret efteråt.

Solen lyser på dem i ljuset medans stjärnorna visar vägen och ger hop till dem som är i mörkret.




Fri vers (Prosapoesi) av Sara.lykke
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-02 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke