Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klicka

 

 

fram tiden instant

information, samtidig

rörelsefrihet




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-03 07:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) så precis
fint skrivet!

2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP