Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens dagar och nätter

Pannan porlar

som fjällens jokk

när solen lyser

 

sjön är sval

och smeker hud

i heta dagar

 

Allt är blom

och allt är grönt

och allt är liv nu

 

intill natt

när världen vilar

i daggens mörker




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-03 09:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det har varit för varmt nu. Men måndagen ska lyckligtvis bli svalare.
En underbar årstid, men ibland kan värmen bli tryckande.
2018-06-03

  Minkki VIP
En härlig tid, härligt fångad i ett Allt
2018-06-03

  Nils-Robert
Så livsbejakande rader om livet. Gillar särskilt den sista versen.
2018-06-03

  Lena Själsöga Keijser
och
det porlar glädje i dina ord
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP