Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där

 

Detaljer hos dig

Ingen har lagt märke till

Det vill jag minnas




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-03 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP