Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minsta gemensamma nämnaren

Man skulle vilja

att vid årets val

fanns en minsta gemensam nämnare

som alla landets invånare

kunde enas kring,

så att antipatier

kunde bytas mot sympatier

Men därtill är åsikterna

så diametralt motsatta;

så detta förblir en nåd

att stilla bedja om




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-03 11:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tja! Den gemensamma
nämnaren är väl makt!
Frågan är hur partierna
ska kunna dela den
sinsemellan och med vem?

2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP