Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Texas och The Fixes!

Det är ingen musikgrupp, även om Texas och The Fixes, kan låta som det!
Skrev om mina Fixes, The fixes i en annan text!The Fixes låter, tycker jag som Texas! Vad finns i Texas, undrar jag då?




Bunden vers av Mim
Läst 212 gånger
Publicerad 2018-06-03 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim