Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker Sommar!

Blått är oerhört vackert tillsammans med Grönt!




Bunden vers av Mim
Läst 179 gånger
Publicerad 2018-06-03 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim