Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trust your instincts!


Nesting Melankolisk!

Jag nesting, ta hand om dig själv, nästa generation, ta hand om det melankoliska, som det vore ett barn, för varje dag...
För varje dag, vill du gråta en skvätt.
Du lider inte ett dugg!

-Jo, det gör jag. Det finns så många möjligheter, men jag kan ingenting göra med dem NU!
-Där ser du!
-Vad...
-Själen har sina skäl, till varför du är melankolisk, bara rota lite, Förneka först, för att komma till kärnpunkten"Om jag visste skulle jag göra /Tänka eller känna såhär, eller nu känner jag så här , Men jag vet inte varför, (Du har just besvarat din egen fråga, den du inte "visste" någonting om"

Trust Your instincts!




Bunden vers av Mim
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-03 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim