Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seriöst? så skiter jag i det.

 

 

som att bli berörd
- du nuddar mig inte, då dör du


som att känna något
- ha! här finns inga vibrationer

 

som att vilja beröra
- inte en chans 

som att få dig att känna
- det händer inte, jag ger inte en smula

 

 

och det kan ses som skador
som fläkt hud
som krossade ben

 

det kan ses som misshandel
och det var nog det
det var

 

 

och så småningom kommer det att gå över
om jag lever tillräckligt länge

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-03 13:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Begrundansvärt, ja !
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP