Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Matteus 10:29


Inte en sparv faller död...Guds vilja förutan.


"En sparv säljs ju för en kopparslant, men ingen av dem faller död till marken utan att er Fader i himmelen vet om det."

En helt ofattbar stor sanning

för det mänskliga förståndet


men som jag måste kunna tro


och ha tillit till om jag vill uppnå


maximal trygghet i detta livet


så fyllt av stormar

och nöd på olika vis.





Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-03 13:31



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis, fantastiskt
vi får vila i detta
förtrösta på honom
som kallas KÄRLEKEN
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP