Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärndöd

Många människor tar till en drog

för att få känna sig mer alert;

och tänker då inte på att effekten

blir den motsatta

Drogen kidnappar nämligen hjärnan

 




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-03 13:33



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja sant. Och droger förstör för omgivningen med! Och den j-vla skiten har ju ökat med senaste åren...går ju inte att gå ut och gå eller ens vistas kring där man bor utan att råka på nån idiot som röker på nåt.
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP