Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika

jag är en svår människa, jag vet
men jag kan ingenting åt det
jag försöker passa in och vara mera ”normal”
men jag har egentligen inget val

än att vara mig själv, annars är det tungt
och bara man inte pressar mig är det lugnt
jag pressar ju inte andra heller
det gäller att greppa vad det är som gäller

jag är jag och du är du
hur kan det vara svårt – så är det ju
precis som snöflingorna är vi alla unika
tänk så trist det vore om vi alla var lika




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-03 14:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Exakt.
Jag försöker inte ens.
2018-06-03

  Språk, hjärna!
Så är det ju!
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP