Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget styrker som Bibeln när blodet rusat å andra krämpor!


Biblia....

Glädjer när det rusar

blodet står ej still,

Ja, den stärker modet

å gör en trygg å hel,

ljusets karaktär

smakar karamell,

Ja, Herren styr

å ställ!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-03 14:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2019-02-15

  anits VIP
Trösterika rader!
2018-06-08

  Solstrale VIP
Bibeln är vad vi kan lita till infalla livets skeenden finner vi där tröst, ledning och tro!
2018-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Upplyftande och trösterikt, ja!
2018-06-04

  Bo Himmelsbåge
Bibeln... en styrkekälla och kraftbok, för många... när de gäller och smäller av smärta och oro världen kring!
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy