Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hettan

Dag ut och dag in

väller hettan in

Hur länge

kan en gammal man

stå ut ?




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-03 16:03



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja, vi har pajat jorden. Vi måste alla dra vårt strå till stacken och det NU.
Värmen nu är inte normal som det varit och är, fan va varmt det är alltså.

Fläkt kan vara en bra ide, om du inte är högkänslig mot det ljudet eller har djur förstås som ju är det.
2018-06-04

  Feminaz
Ja vad varmt det är, fläkt kan lindra.
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP