Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isbad

 

svalkande vågor

smekande  hudens  hetta

kylande isbad




Bunden vers (Haiku) av StinaJ VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-03 16:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nästan för kallt, men bra skrivet...
2018-06-16

  Lars Hedlin
Bra där!
2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2018-06-04

  ULJO
Behöva nu
2018-06-03

  Annie b'larsson VIP
Snyggt..
2018-06-03

    ej medlem längre
En text som fångar rätt val i rätt tid, så till den grad att ordet 'isbad' når poetisk värme.
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP