Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskenet avslöjar mig

Det vackraste skratt. I regnbågs skimrande pärlemor. En kyss med smak av livslust. I mina händer jag bär regnskogens mystik. Ett självporträtt inramad med ett hav av snäckskal. Att segla på utslagen passionsblomma, som att älska fastän natten ser på. Att krypa ihop och gömma mig så att jag nästan inte syns. Tyst, så tyst. Obemärkt. Knölsvanens vaggvisa och jag tror att i drömmarna vore jag som ett stjärnfall i dagsljus. Att söka sig själv. Att finna sig själv. Att finna den jag söker. Naket, skört och ömtålig. Jag förundras över mitt eget djup. Så djupt som havets botten.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-03 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP