Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukhusdag 45

Anafranildropp, dos tjugotvå
det går långsamt framåt och stegen är små
så små att de är nästintill omöjliga att märka
armarna gör ont och kärlen börjar värka
inte en droppe går in utan kamp,
sjuksköterskor sticker in venfloner på löpande band
men lika fort har kärlen spruckit igen
jag är trött, täckt av blåmärken och det är sjukhusdag

45




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-03 22:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du har alltså drabbats av något slags hjärt- & kärlsjukdom?
Själv opererades jag för kärlkramp i november förra året.
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver