Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

miljon är

saknar somna och smaka rök
saknar titta på när du lagar mat i ditt kök
saknar din hand på morgonen
saknar dina ögon på kvällen
saknar se parasollen från balkongen
saknar lätt å prata me dig
saknar du sa du saknat å se på mig
saknar känslan jag nog aldrig fått
saknar känslan av att du inte är så långt bort
saknar att du frågar om jag förstår
saknar hur du lägger handen på mitt lår
när vi sitter i soffan och bara snackar
saknar inte att jag inte längre knarkar




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-03 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans