Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är enkelt att segla

Det är enkelt att segla
liksom det är lätt som en plätt
att simma och cykla

skillnaden är
vilken del av verkligheten
vi tar tag i och gör användbar
för våra syften

vinden vattnet vägen

skicka med en manual
så går det bra

tack ska du ha

men båten for på grund
men si då kom manualen
för simning i bruk

först i detta läge
visade det sig att
han varit ute och cyklat
hela tiden

finns det ingen manual
för vänligt förtroende

nej men det finns människor
fortfarande som skapar tillit
genom att bara finnas




Fri vers av Petter Wingren
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-04 00:34



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Och dessa människor ska tas tillvara! Empati och medmänsklighet är tyvärr en bristvara i dagens samhälle. Mycket bra skriftat!
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren